top

Klæbende Smøring


WEICON Top-Lub Fluid
WEICON Top-Lub Fluid er en speciel klæbende smøremiddel og har en NSF registrering for levnedsmiddelsektoren, hvilket betyder, at det kan bruges i fødevarer og drikkevarerindustrien og i de farmaceutiske og kosmetiske industri.


Læs mere

WEICON Top-Lub
WEICON Top-Lub er et syntetisk, transparent, klæbende smøremiddel til permanent smøring af alle former for højt belastede mekaniske dele.
WEICON Top-Lub har en høj klæbende og spinding styrke og fremragende krybende egenskaber, samt tryk og vandfast


Læs mere

WEICON Spray On Grease H1
WEICON Spray On Grease H1 er en lugtfri og smagløst fedt, der er specielt skræddersyet til de behov, som findes i mad, kosmetik og farmaceutiske industrier. 
Det er modstandsdygtigt over for høje temperaturer og har en NSF godkendelse.


Læs mere

WEICON Spray-On Grease White
WEICON Spray-On Grease White er en multifunktionel spraybar fedt med en fremragende vedhæftende styrke og fremragende aldring og trykstyrke.


Læs mere

WEICON Universal Spray-On Grease MoS2
WEICON Universal Spray-On Grease MoS2 er en meget tryk-resistent og friktion stærk langsigtet smøring og friktion og slid  bliver nedsat.
Den er velegnet til alle fedtsmøring ved glidende hastigheder.


Læs mere

WEICON Adhering Grease Extra Strong
WEICON Adhering Grease Extra Strong er en speciel smøremiddel og korrosionsbeskyttelse, der også kan anvendelse undervands. 
Det er en effektiv beskyttelse mod aggressive væsker i maritime miljøer samt i våde områder.


Læs mere

WEICON Kæde Og Wire Spray
WEICON Kæde Og Wire Spray er et syntetisk, transparent klæbende smøremiddel til den permanente intern og ekstern smøring af alle typer af højt belastede kæder og wire kabler.


Læs mere


© 2017 DANLUBE A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3