top

WEICON Elastiske Lime


WEICON Aqua-Flex
WEICON Aqua-Flex er en speciallim og tætningmateriale som kan anvendes til en lang række applikationer selv på våde overflader. WEICON Aqua-Flex kan udfylde sprækker og tolerancer (<25 mm). Produktet hærder op stort set uden at krybe og efter hærdning forbliver den meget elastisk. WEICON Aqua-Flex limer til næsten alle materialer.
MS Polymer


Læs mere

WEICON Flex 310M
WEICON Flex 310M Miljøvenlighed og evne til at klæbe på rigtig mange materialer uden brug af primer er blot nogle af de udfordrende krav som stilles til moderne elastiske tætningsmasser og lime.
MS Polymer


Læs mere

WEICON Flex 310M 2K
WEICON Flex 310M 2K Hurtighærdende, elastisk 2 komponent lim og tætningsmasse på en hybrid polymer basis. Produktet er specielt velegnede til struktur og permanent elastisk limning i industrielle produktioner og samleprocesser.
MS Polymer


Læs mere

WEICON Flex 310 PU
WEICON PU er enkomponent polyurethan forseglingsmasser af høj kvalitet til mange typer applikationer. Produkterne hærder ved optagelse af luftens fugtighed.
Polyurethan


Læs mere

WEICON Solar-Flex
WEICON Solar-Flex Elastisk one-komponent lim og fugemasse med hurtig udvikling af klæbekraft.Den indeholder ingen stoffer, der hindrer overfladebehandling af lak (f.eks silikone), ingen opløsningsmidler, og ingen isocyanat.
MS Polymer


Læs mere

WEICON Flex 310 RLT
WEICON Flex 310 RLT er en særlig en-komponent lim og fugemasse baseret på polyurethan.Som blev udviklet til de specifikke krav som er  i aircondition / ventilation konstruktion og renrum teknologi.
Flex 310 RLT opfylder kravene i henhold til VDI 6022 (stk 1)
Polyurethan


Læs mere

WEICON Speed Flex
WEICON Speed Flex er en Powerlim som er hurtig, stærk og universal. Produktet kan erstatte skruer, klemmer og nitter mv. Speed Flex er i pastaform og kan derfor med lethed anvendes på lodrette flader både indvendig og udvendigt.
MS Polymer


Læs mere

WEICON Flex+Bond
WEICON Flex+Bond er en universal MS til brug på en lang række applikationer, hvor fleksibilitet og høj styrke er vigtig. Flex+Bond er et en komponent produkt som forbliver elastisk og som kan slibes efter hærdning, produktet kan desuden overmales.
MS Polymer


Læs mere

WEICON Silicon A
WEICON Silikone A Er en lim og fugemasse ikke indeholder opløsningsmidler, har acetat-krydsbinding egenskaber, er stærk, permanent elastisk, modstandsdygtig over for ældning og kemikalier.


Læs mere

WEICON Silicon F
WEICON Silicon F er en flydende silikone som selv flyder ud, produktet er velegnede til elastisk limning, isolering samt til alle impreneringsopgaver på industrielle applikationer


Læs mere

WEICON Silicon N
WEICON Silicon N er neutralhærdende (uden eddikesyre) produktet limer næsten til alle materialer hvorved man kan isoleres materialerne fra hinanden.


Læs mere

WEICON HT 300
WEICON HT 300 lim og fugemasse er rød, høj temperatur resistente (+ 300 ° C), fri for opløsningsmidler, stærke, og har acetatecross-forbinder egenskaber. 
Den er modstandsdygtig over for vejrlig, ældning og kemikalier og er yderst elastisk (brudforlængelse på 500%).


Læs mere

WEICON Black Seal
WEICON Black Seal er resistent over for høje temperaturer (+ 280 ° C), opløsningsmiddelfri, stærkt klæbende, trykfast, holdbart og yderst elastisk (brudforlængelse på 500%).
WEICON Black Seal forbliver fleksibel selv under høje temperaturer.


Læs mere

WEICON GMK 2410 Kontaktklim
WEICON GMK 2410 er en opløsningsmiddel-baseret polykloropren (CR) kontaktlim som kan anvendes til en stærk og fleksibel hele fladen limning af gummi/gummi og gummi til metal.
WEICON GMK 2410 også god til cellegummi (f.eks neopren), læder, filt,isoleringsmateriale, tekstiler, træ, og mange plasttyper. Efter hærdning, er den modstandsdygtig over for fugt. 


Læs mere


© 2017 DANLUBE A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3