top

Plastik Metal

WEICON Plastic Metal er perfekt til at sikre en hurtig, økonomisk og slidstærk reparation og coating på rigtig mange forskellige materialer. WEICON Plastic Metal er desuden brugbart til værktøjs og form fremstilling.
WEICON Plastic Metal er 2 komponent epoxy baseret. Alle typerne leveres som et komplet kit der indeholder alt hvad du skal bruge og som er let at blande og mikse.
Produkterne indeholder afhængig af typen enten stål eller aluminium pulver. Hærderensystemerne er forskellige afhængig af viskositeten og hærdetiden.
Efter blanding af de 2 komponenter i rumtemperatur bliver produktet til en metalligende materiale som omgående limer på stort set alle overflader.
Hærdetiden er afhængig af typen. Til forskel på polyester kryber materialet ikke under hærdningen og efter hærdning kan materialet maskin bearbejdes. (bores, files, fræses, udfyldes).
WEICON tilbyder en komplet og stor serie af forskellige typer som enten er flydende eller i pastaform, fælles for dem er at de alle tåler høj temperatur og er meget slidstærke. De er desuden meget modstandsdygtige overfor en lang række kemikalier.


Plastik Metal - WEICON A
WEICON A er en pasta som er et stærkt og holdbart komponent, som enkelt og hurtigt kan anvendes i forbindelse med reparation eller vedligeholdelse af stål komponenter


Læs mere

Plastik Metal - WEICON B
Weicon B koldmetal, er et tyktflydende stærkt og holdbart komponent, som enkelt og hurtigt kan anvendes i forbindelse med reparation eller vedligeholdelse


Læs mere

Plastik Metal - WEICON BR
WEICON BR Er velegnet hvor lodning ikke er ønskværdigt eller umuligt. Forbinder sig med bronze messing, kobber, jern og beton. Kan bearbejdes mekanisk.


Læs mere

Plastik Metal - WEICON C
WEICON C Høj temperatur støbemasse til industriel brug. Denne type giver ikke korrosion og er desuden ikke magnetisk, produktet hærder stort set uden at krybe


Læs mere

Plastik Metal - WEICON Ceramic BL
WEICON Ceramic BL Er en blå flydende masse som kan overfladeslibes og som giver en meget høj slidstyrke.


Læs mere

Plastik Metal - WEICON Ceramic W
WEICON Ceramic  W er egnet til binding eller foring af aluminiumoxid sten i møllen konstruktion, til foring af stærkt belastede pumpehuse, som slidbeskyttelse for glidelejer og rør og steder hvor mørkere produkter ikke ønskes af optiske grunde.


Læs mere

Plastik Metal - WEICON F
WEICON F er specielt velegnet til applikationer på komponenter fremstillet af aluminium, aluminiumlegeringer, magnesium og andre letmetaller


Læs mere

Plastik Metal - WEICON F2
WEICON F2 er velegnet til støbning af modeller, forme og skabeloner, til reparation af porøse og beskadigede støbegods.


Læs mere

Plastik Metal - WEICON HB 300
WEICON Plastic Metal  HB 300 er i pastaform, stål-fyldt og højtemperaturbestandigt op til + 200 ° C (kortvarigt op til + 280 ° C. 


Læs mere

Plastik Metal - WEICON SF
WEICON SF er en universal type til hurtig reparation grundet den hurtige hærdetid (pot life 5 min. kan behandles efter 45 min.)


Læs mere

Plastik Metal - WEICON ST
WEICON ST er en special type som ikke giver korrosion. Produktet anvendes til reparation, vedligeholdelse og samling af rustfrie emner.


Læs mere

Plastik Metal - WEICON TI
WEICON TI Titanium er udviklet specielt til reparationer som kræver en meget høj styrke samt til emner der kommer i kontakt med kemikalier.


Læs mere

Plastik Metal - WEICON UW
WEICON UW er særligt velegnet til reparationer og renovering, for eksempel på rør, pumper, tanke og beholdere.


Læs mere

Plastik Metal - WEICON WR
WEICON WR er velegnet til områder, hvor metaldele er udsat for kraftig slitage på grund af friktion, og som en slidstærk under lag før den endelige belægning med WEICON CeramicBL.


Læs mere

Plastik Metal - WEICON WR2
WEICON WR2 er særligt velegnet til områder, hvor behandlingen af støbning forbindelser ikke er mulig.
.

Læs mere


© 2017 DANLUBE A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3