top

Reparation og vedligehold


WEICON Repair Sticks
WEICON Repair Sticks er holdbare, alsidige og har en høj styrke. Den ukompliceret løsning til reparation og vedligeholdelsesarbejde.
WEICON Repair Sticks tåler temperatur fra -50C til +120C (i kortere periode op til +150C) De er modstandsdygtige overfor alkohol, ester, saltvand, olier samt de fleste syre og opløsningsmidler. Produkterne er uden opløsningsmidler og hærder uden at krybe.

Læs mere

WEICON Epoxy Resin Putty
WEICON Epoxy Resin Putty universal epoxy reparationsmasse er problemløsningen til en lang række opgaver. Produktet er let at påføre og giver herefter en kold hærdning til tætning, fastgørelse og limning og kan bruges til hurtig reparation 


Læs mere

WEICON Plastic Metal
WEICON Plastic Metal er perfekt til at sikre en hurtig, økonomisk og slidstærk reparation og coating på rigtig mange forskellige materialer. WEICON Plastic Metal er desuden brugbart til værktøjs og form fremstilling.
WEICON Plastic Metal er 2 komponent epoxy baseret. Alle typerne leveres som et komplet kit der indeholder alt hvad du skal bruge og som er let at blande og mikse.


Læs mere


© 2017 DANLUBE A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3