top

1 Komponent lime


WEICON Hurtiglim / Sekundlim
WEICON Contact Cyanoacrylate er koldhærdende 1 komponent lime som er fri for opløsningsmidler. Hærdeprocessen sker meget hurtigt ved at sammetrykke emnerne let.
Alle typerne hærder på imellem 3 og 60 sekunder og næsten alle materialer kan limes som f.eks.: Metal, Plastik, Glass, Keramik, Træ, Læder, Natur- & syntetisk gummi.


Læs mere

WEICONLOCK® Anaerobe lime og tætningsmasser
                                                      
WEICONLOCK® produkterne er anaerobe lime og tætninger af højeste kvalitet, produkterne er baseret på speciel methacrylat resin som er udviklet for økonomisk brug til gevindlåsning, fastgørelse samt til pakning af skrueforbindelse og til cylindriske emner.


Læs mere

WEICONLOCK® White Line miljø lime
Den nye serie af WEICONLOCK® White-Line Anaerobe lime er udviklet for at forbedre miljø så produktet er sikkert at arbejde med. De nye formuleringer giver os mulighed for at anvende produkterne på miljø kritiske applikationer.


Læs mere

Optimax industri UV lime
Novachem tilbyder et omfattende sortiment af UV lime til industriel produktion og montage.
UV lim systemer anvendes i en bred vifte af industrielle, elektroniske, mikroelektroniske og aerospace-applikationer.Novachem har højtydende produkter til plast limning, glas limning, glas-metal limning, indstøbning og indkapsling.


Læs mere

Optimax medicinal UV lime
Novachem Optimax UVmedicinsk lime er alle ISO10093 certificeret og FDA godkendte
Vi tilbyder et komplet sortiment til kritisk anvendelse, produkterne er godkendt i henhold til ISO 10993 og USP ClassVI. Produkterne anvendes bredt iudvikling og produktion af medicinsk udstyr, fødevarer maskiner og andre regulerede produkter.


Læs mere


© 2017 DANLUBE A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3